Žebra na pečení
Žebra pokrytá jemně mramorovaným masem. V naší přípravě skvělé jídlo i pro více osob.
Maso na žebrech je poměrně tužší, ale díky krátkým svalovým vláknům a silné chuti se z nich dlouhým a pomalým pečením stává lahůdka. Možné připravovat i na grilu. (V tomto případě dejte pečení opravdu čas.) Doporučujeme péct se zeleninou (kořenovou, cibule, česnek) přiklopené. Odklopte až na závěr. V naší přípravě ponecháváme na žebrech dostatek masa, řežeme na delší kusy, abyste tak mohli připravit skvělé jídlo i pro více osob.
Poznámka: Uvedená hmotnost každého balíčku je přibližná neboť při porcování může dojít k váhové odchylce. Více informací v Jak nakupovat.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.