Ossobuco

Vynikající na dušení a pomalé pečení. Díky morkové kosti má pokrm hutnou hovězí chuť.

Varianta:
Dostupnost Vyprodáno Skladem (2 ks) Skladem (2 ks) Vyprodáno Zvolte variantu
179,50 Kč 359 Kč 538,50 Kč 718 Kč od 179,50 Kč
Ossobuco
ossobuco AL5I7403
Tip

Kližka s morkovou kostí (osso buco – kost s dírou) je velmi zajímavá část přední nebo zadní nohy. Jde o silné plátky nakrájené kližky s kostí. Vhodné na pomalé pečení (nejčastěji na italský způsob – alla Millanese). Dále vynikající na dušení (italský způsob – se zeleninou, rajčaty, mrkví, celerem, podlévané vínem a vývarem).

Poznámka: Uvedená hmotnost každého balíčku je přibližná neboť při porcování může dojít k váhové odchylce. Více informací v Jak nakupovat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: