Hrudí

Libová vrstva masa kterou lze upravovat na několik chutných způsobů.

Varianta:
Dostupnost Skladem (1 ks) Vyprodáno Vyprodáno Skladem (1 ks) Zvolte variantu
175 Kč 349 Kč 524 Kč 698 Kč od 175 Kč
Hrudí
hrudi AL5I7348
Tip

Hrudí se nachází vpředu, na hrudníku zvířete, mezi předníma nohama. Mezi žebry a podkožním tukem se táhne libová vrstva masa, lze upravovat na několik chutných způsobů. Hrudí se hodí na vaření rajské, křenové, houbové, koprové omáčky, ale je výborné i v té nejjednodušší úpravě - vařené a podávané s křenem, tatarskou omáčkou a vařeným bramborem.

Variantou je pomalu pečené hrudí na zeleninovém základu, podlévané vínem, doplněné bylinkami a kořením. Rozšířená je i speciální příprava pokrmu zvaná Pastrami. V USA je populární úprava hrudí (brisket) na grilu. Vyžaduje pomalé, několikahodinové pečení s poklopem.

Poznámka: Uvedená hmotnost každého balíčku je přibližná neboť při porcování může dojít k váhové odchylce. Více informací v Jak nakupovat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola