Flank steak

Nejlepší část pupku. Maso se nachází ve spodní části břicha. Výborný je grilovaný, ale i vařený.

Varianta:
Dostupnost Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
284,50 Kč 569 Kč 853,50 Kč 1 138 Kč od 284,50 Kč
Flank steak

Svalové vlákna této části masa jdou hladce jedním směrem a zároveň je maso díky poloze na pupku pěkně mramorované tukem – obojí zajišťuje šťavnatost.

Flank steak se opéká na grilu vcelku aby nedošlo k jeho vysušení. Teprve potom se krájí na menší kousky. Silná a jedinečná chuť vařeného vyzrálého pupku vynikne při podávání jen tak – se solí, hořčicí a chlebem.

Poznámka: Uvedená hmotnost každého balíčku je přibližná neboť při porcování může dojít k váhové odchylce. Více informací v Jak nakupovat.